Výhodné malé balenia trávnych zmesí sú tu!

Pretože je jeseň obdobím regenerácie a zakladania trávnikov, dopĺňame náš profesionálny sortiment trávnych osív renomovanej značky Fitó aj o ich praktické a výhodné hobby balenia 1 kg a 5 kg. Okrem toho do sortimentu zaraďujeme aj samostatné trávne druhy pre základné dosev a renováciu poškodeného trávnika. Tieto produkty môžu potešiť aj nadšencov, ktorí si chcú skúsiť ideálnu zmes svojej záhrade na mieru!

A na čo sa môžete tešiť? Okrem už typických okrasných, rekreačných a ihriskových trávnych zmesí sme si pre vás pripravili aj niekoľko špecialít, ktoré na Slovensku nemajú obdoby.

RUSTICO - Záťažová zmes do sucha

Zmes pre intenzívne zaťažované plochy s vysokou odolnosťou voči suchu a chorobám. Trávna zmes RUSTICO so schopnosťou WaterSave vyniká svojimi nízkymi nárokmi na vodu, hnojenie a kosenie. 

Detail

SPARRING NITRO - Záťažová zmes s ďatelinou

Odolná trávna zmes pre všestranné využitie. Velmi dobre znáša sucho, záťaž, je nenáročná na starostlivosť a vďaka podielu mikroďateliny lepšie hospodári s vodou. 

Detail

COSTA - Rekreačná zmes pre extra suché podmienky

Trávna zmes COSTA bola navrhnutá pre stanovištia, ktoré trpia dlhodobým suchom. Jej využitie je možné napr. v rodinných záhradách v suchých oblastiach bez závlahy, kde zostane celé leto zelená.

Detail